Blog

Twisted Twxmas, de 4de editie van dé online kerstborrel

Twisted Twxmas

Vorig jaar besloten we een Twoktoberfest te houden, maar dit jaar is hij er weer:

De Legendarische One And Only Twxmas Borrel!

Twisted Twxmas

Dit jaar op dinsdag 15 december 2015 wordt het alweer onze vierde Twxmas borrel! Ben je vergeten hoe de laatste was of was je er niet bij, deze Storify zegt het allemaal.

RSVP’en doe je hier!

Voor wie
De Twxmas borrel is dé borrel voor de (social) media / Twitter wereld. Maar neem vooral ook je offline vrienden mee, zolang ze maar in zijn voor een feestje is echt iedereen welkom!

Wanneer
We kiezen altijd de tijd dat je echt even toe bent aan een borrel. Dus ná de Sinterklaas gekte, en vóór de kerst drukte. Even niet met familie. Even niet gezellig opzitten en pootjes geven. Gewoon lekker tandjes in de bar en handjes in de lucht met de Twitterazi en andere gezellige mens0n.

Datum: dinsdag 15 december.
Tijd: 20:00 – laat

Waar
Hartje centrum in een super gezellige knusse locatie: Feest café Woody’s te Amsterdam. Woody’s is gelegen op het Amsterdamse uitgangsplein: Thorbeckeplein.

Wat is er te doen

  • Natuurlijk zorgen we voor drank. Er is een bar, en bij de prijs zijn 4 consumpties inbegrepen.
  • Er zijn diverse lekkere hapjes.
  • DJ Arnold Vooys weer van de partij voor lekkere plaatjes dus voetjes van de vloer.
  • En daarnaast komt saxofonist Michiel Steegmans Arnold live begeleiden!

Maar er is meer! We hebben ook:

Het Kerstverhaal
Wat is kerst zonder een kerstverhaal. Storytelling al ver voordat een hip buzzword werd. Met Zeer Grote Trots kondigen we aan dat niemand minder dan Jan Dijkgraaf een mooi kerstverhaal zal gaan brengen voor jullie!

 

Livestream Periscope primeur!

Partner Feller Media produceert dit jaar een bijzondere livestream van het TWXMAS event tussen 20.00 en 21.00 uur. Feller Media is een innovatieve online video producent die speciaal voor deze gelegenheid een op zijn minst Nederlandse primeur optuigt en het programma via een professionele Periscope uitzending gaat streamen!

We hebben een aantal (social)media & digital experts gevraagd om te verhalen over hoe hun brache eruit gaat zien in 2016. Wat zijn de trends?

De show is mobiel te zien in de Periscope app via @Fellermedia. Volg Feller Media op Twitter en installeer de Periscope app. Via de app kunnen kijkers ook meepraten en reageren!!

Daarnaast is de livestream te zien op Marketingfacts en op de site van Feller Media zelf.

Kosten
Kosten hiervoor zijn slechts 35,-

Hiervoor krijg je:

  • Vier consumpties
  • Hapjes
  • Een prachtig uniek kerstverhaal door Jan Dijkgraaf
  • Live DJ die plaatjes draait
  • Live saxofonist
  • Bergen onvergetelijke priceless gezelligheid!

Thema
Elk jaar is er een thema wat garant staat voor verkleden! Het was an Evil Xmas bij deel II en a Future Xmas bij deel III. Dit jaar is het thema…

>> TWISTED TWXMAS <<

Dresscode
Bij een Twisted Twxmas thema mag je het zo gek en vooral fout maken als je zelf wil. Wij van de organisatie gaan sowieso zwaar verkleed. Verkleden mag, maar hoeft uiteraard niet. Wel leuk als je iets van een kerstaccent draagt, al is het maar een kerstmuts.

Denk aan De Foute Kersttrui.
In je kerst onesie.
Als kerstbal.

Om het makkelijk te maken, hebben we 10% korting geregeld voor jullie met code Twxmas bij Alternatief Kostuum in Amsterdam! Hier helpen ze je met het uitzoeken van de perfecte kerst outfit.

RSVP

RSVP graag zsm want vol = vol. Ik neem vervolgens contact met je op voor de betaling om je definitieve plekje op de lijst te garanderen.

>> Inschrijven doe je hier! <<

Organisatie

Uw vaste feestcommissie bestaande uit:

Rik_Nina_Brechtje

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply