Blog

Boek aankondiging! Mobiele Eenheid; van disruptie naar digitale strategie

“Zeg Brechtje, wil je geen boek over mobiel schrijven?” Mijn eerste reactie was nogal dubbel. Ja ik was enorm vereerd: een boek, hoe gaaf is dat. Maar een boek over mobiel? Is dat niet een beetje paradoxaal? Moeten we niet gewoon een app bouwen waar alle kennis die ik heb gewoon op een overzichtelijke en praktische manier wordt weergegeven? Toch ben ik even verder gaan nadenken, want wellicht dat het inderdaad wel eens tijd is om stil te staan bij de mobiele wereld, de mobiele ontwikkelingen en vooral wat je daar als bedrijf mee kunt en vooral móet. En welk medium is nou beter geschikt om ‘even stil te staan’ dan een boek.

>> RESERVEER JOUW KOPIE ALVAST <<<

Een boek? Ja, een boek!

Dus ja, het is inderdaad nogal paradoxaal om een boek te schrijven over een medium dat zich in een sneltreinvaart ontwikkelt, maar een boek zorgt ervoor dat we daar ook duidelijk bij stil kunnen staan. Nog nooit heeft een innovatie de wereld zo op z’n kop gezet, ons dagelijkse en meest persoonlijke leven zo veranderd. Mobiel en vooral de toepassingen die ons leven steeds makkelijker en soms ook ingewikkelder maken, zijn de ultieme disruptie geweest van ons leven in de eenentwintigste eeuw. Vandaar de ondertitel ‘van disruptie naar digitale strategie’. Een medium wat zo snel zo groot is geworden, zorgt er anno 2016 voor dat bedrijven nog steeds beduusd naar die mobiele groei kijkend staan te dralen met ‘mobile-ready’ worden.

Mobile ready, anyone?

De smartphone is een onmisbaar apparaat geworden in ons dagelijkse leven. Toch zie ik bij veel bedrijven dat ze nog steeds weinig tot geen speciale aandacht besteden aan mobiel. Nog steeds stuit je op mobiel onvriendelijke (of bijna onbruikbare) websites of apps met brakke functionaliteit. 

De reden dat veel bedrijven nog zo weinig aandacht voor dit meer dan urgente onderwerpen hebben, is vaak omdat het te complex lijkt en dat daarbij de specifieke kansen en vooral verdienmogelijkheden nog te weinig inzichtelijk zijn. Een van de redenen, zo niet dé reden om dit boek te schrijven. Geloof mij, je loopt nu en vooral in de toekomst enorm veel inkomsten mis wanneer jouw bedrijf geen mobiele strategie heeft; geen mobiele eenheid opgelijnd heeft staan. 

Publicatiedatum

Zin om te gaan lezen? Mooi! Wanneer dan? Awel, het boek is geschreven. Mijn eigen redactie heldin Josephina Frederika heeft er al naar gekeken. Nu is het aan de eindredactie van mijn uitgever Futuro Uitgevers. Coming soon dus naar de boekhandel, in print en uiteraard ook als e-boek. We hopen nog net dit jaar, of anders begin januari 2017.

>> RESERVEER JOUW KOPIE ALVAST <<<

Met behulp van dit boek kun je onder de (tegen die tijd uitvallende) kerstboom eens goed nadenken over hoe jij jouw mobiele eenheid gaat optuigen in 2017. Beter laat dan nooit, zodat mobiel ook voor jou(w organisatie) een echt succesvol kanaal gaat worden.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply