In de media

Nu in de winkel > Mijn boek “Mobiele Eenheid”

Boek publicatie

Met trots kondig ik hem aan, mijn boek “Mobiele Eenheid; van disruptie naar digitale strategie” is uit!

Nu te koop bij:

 

Waarom dit boek?

De consument geeft het in onderzoek keer op keer aan: de meeste ervaringen met organisaties, bedrijven en merken via de mobiele telefoon zijn onder de maat. Slechts 24% van de mensen is tevreden over hun mobiele gebruikservaring. Is dat erg? Ja, dat is erg. Zo zijn millennials glashelder over mobiele ervaringen; meer dan de helft (55%) van de millennials haakt af na een slechte mobiele ervaring, om vervolgens nooit meer terug te keren naar het bedrijf in kwestie.

In Nederland zie ik nog te vaak apps met brakke functionaliteit, mobiel onvriendelijke websites en belangrijke functionaliteiten die überhaupt niet op mobiel worden aangeboden. Het idee voor Mobiele Eenheid; van disruptie naar digitale strategie was geboren, bedrijven kunnen wel wat hulp gebruiken om hun business ook succesvol naar mobiel te brengen. Zeker nu jong én oud in Nederland massaal de smartphone heeft omarmd.

Kansen van mobiel

Alhoewel we allemaal de hele dag zakelijk en privé met onze smartphone bezig zijn, lijken we dit kanaal te vergeten als het gaat om onze klanten. Terwijl de smartphone het enige digitale kanaal is dat de klant de hele dag, overal en altijd, bij zich heeft. Met unieke mogelijkheden de klant geheel gepersonaliseerd te bedienen. Geen enkel ander digitaal apparaat weet zoveel van de klant, als zijn of haar smartphone. Geen enkel digitaal kanaal kan met een bedrieglijk eenvoudige voorkant met een paar swipes en taps de meest complexe zaken toegankelijk maken. De grote digitale spelers als Uber en Facebook verdienen er al goud geld aan. Jij kan als bedrijf ook zakelijk profiteren van mobiel.

De eenvoud op mobiel aan de voorkant is alleen bedrieglijk, er is bijna niets moeilijker dan zaken weglaten. Hoe doe je dat nu goed?

Stap voor stap naar JOUW mobiele strategie

In Mobiele Eenheid ga je stap voor stap jouw mobiele eenheid vormen, die aansluit bij jouw doelstelling en jouw klanten. Want een mobiele strategie is anders voor een MKB’er dan voor een groot merk. Jouw klant moet centraal staan, en je mobiele strategie moet ondersteunend zijn aan jouw bedrijfsstrategie.

In het boek neem ik je mee aan de hand van de mobiele historie naar waar we nu staan met mobiel.

  • Hoe is de smartphone de ultieme disruptie van de 21ste eeuw geworden?
  • Wat kun jij van dit succesverhaal leren?
  • Wat werkt er wel en wat niet?

Datgene wat mobiel lastig maakt, geeft jou ook unieke kansen en mogelijkheden. Je leert in Mobiele Eenheid alles over de speciale context van mobiel, hoe je er informatie brengt, en welke keuzes je moet maken om ook jouw business succesvol te brengen naar mobiel. Met concrete cases van kleine en grotere bedrijven, en vanuit mijn eigen 10 jaar mobiele ervaring bij NU.nl, Greetz, Jumbo, ABN AMRO en KLM. Nadat je helemaal bent bijgelezen over de cijfers, de mobiele klant, de mobiele context, mobiele content, en natuurlijk de mobiele cases, gaan we aan de slag met jouw mobiele eenheid. In acht praktische stappen ga je je eigen mobiele eenheid bepalen.

  • Kies je voor een app of toch voor een mobiel vriendelijke site?
  • Al die termen waar je altijd over leest, wat betekenen die?
  • Hoe maak je die keuze?
  • En hoe zit het met het verdienmodel?

Na het lezen van dit boek, kun je deze keuzes gefundeerd maken. En kun jij ook zakelijk profiteren van de enorme mobiele groei. De klant is er allang klaar voor, en met dit boek jij ook.

 

Haal hem snel in huis!

Nieuwsgierig geworden? Haal hem nu in huis en get ready for mobile! Mobile-first is zooooo 2014, het wordt straks mobile-only. Dus aan de bak!

Nu te koop bij Managementboek.nl, bij Bol.com, als e-book en wellicht ook gewoon bij jou in de winkel.

 

Wat anderen over ‘Mobiele Eenheid’ zeggen

“Je kunt met het boek in de hand zo aan de gang”

https://twitter.com/ronvrn/status/827238654405910530

“Leest lekker weg”

“Geeft handen en voeten, bevordert deskundigheid”

“Absolute aanrader om 2020 proof te worden”

https://twitter.com/Houthum/status/824992365299564545

Zelf als tip voor de bibliotheek 

Unboxing experience

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply