Blog

Mobile Recruitment moet van CV naar Click-2-Apply

 

Op 30 september 2015 hadden Bas van de Haterd (Digital Recruitment Adviseur), Frits Klein (Harver), Sander de Bruijn (Monster) en ondergetekende op uitnodiging van Monster een avond lang een Focus Group panel over het onderwerp mobile recruitment.

In een aantal korte filmpjes kun je je laten bijpraten over hoe wij de stand van mobile recruitment beschouwen. Alhoewel het over recruitment gaat, kun je het ook bekijken met jouw eigen werkveld in gedachten. Dus waar je ‘kandidaten’ en ‘recruiters’ hoort, kun je ook ‘klanten/eindgebruikers’ en [insert jouw sector] doen.

De toekomst van mobile recruitment

De mobile candidate experience

App of mobiele site?

Mobile: voor wie en wanneer?

LeesT verder

De blogpost op Monster die de Mobile Recruitment Focus Group avond samenvat, lees je hier. En de 13 tips voor mobile recruitment alhier.

Mijn blogpost over mobiele conversie in general, lees je hier.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply